Kategorier
T-shirt

T-shirt med tryck till festen

Dags för fest? Kanske en stor bröllopsfest, en möhippa/svensexa, företaget fyller 25 år eller bara ett annat firande av något slag. För att fira lite extra och känna att alla firar samma sak kan man låta trycka upp t-shirts till alla.

t-shirt med tryck till festen

Företagsfesten

En del tycker det är superkul med företagsfester medan andra plågar sig dit för de känner att de måste gå. Att släppa lite på klädkravet och öka gemenskapen genom att dela ut likadana t-shirts till alla att bära på festen kanske hjälper fler att tycka det är kul.

Det behöver inte vara ett speciellt tema, exempelvis att företaget fyller jämnt, för att kunna ha gemensamma t-shirts med tryck utan det kan helt enkelt bara vara företagets logga, ett motto eller något roligt citat som skänker gemenskap till gruppen. Ett stort företag kan tex trycka upp t-shirts med avdelningens namn på så att man lättare får en ingång till att mötas över olika arbetsgrupper. Exempelvis kan det stå ”Hej jag arbetar på ekonomiavdelningen” eller ”fråga mig om din lön”.

För att ännu mer få personer att lära känna varandra kan man ha t-shirtar som hör ihop – tex en har en fråga och den andra har ett svar. Sedan delar man ut dessa slumpvis bland alla anställda och under festens gång ska man hitta svaret på sin fråga. Kanske behöver en del prata med andra under kvällen för att hitta svaret på sin fråga och ännu fler lär känna varandra.

Möhippa/svensexa

Här är nog den festen som är vanligast att man har t-shirt med tryck till deltagarna. Vid dessa fester är det gemenskap som gäller. Alla ska känna sig som en grupp vare sig de går ut bland andra eller är i en egen lokal. Det ska synas åtminstone vem som är den blivande bruden eller brudgummen. En typ av t-shirt med tryck är en bild på bruden/brudgummen med datum för bröllopet. På så sätt får man både gemenskapen och erkännandet av vem det är som ska gifta sig.

Bröllop

När det gäller bröllop så tänker man vanligen på att alla är uppklädda under kvällen. Det kan dock vara ett kul och avslappnat inslag att dela ut t-shirts med tryck till alla. Kanske med datum för vigsel och era namn eller liknande. Om inte annat så blir det ett coolt foto för framtiden när alla har likadana t-shirts.

Övriga fester

Det finns självklart många fler fester där det passar med en t-shirt med tryck. Jämna födelsedagar är ett exempel men även studentfester, sommarfester, kick-off med mera.