Kategorier
T-shirt

T-shirt med tryck – dra blickarna till ert varumärke!

T-shirt med tryck är världens mest populära profilprodukt, och inte för inte! Världens mest populära plagg kombineras med en stor yta för varumärken och slogans som sprider ert budskap, det an inte bli så mycket mer klockrent, eller hur? T-shirten slog igenom på 50-talet som ett armeplagg men spreds snabbt till resten av befolkningen. Från att ha varit ett mindre ansett slit och släng plagg är det i dag en ikon på modehimlen och världens i särklass mest populära plagg.

Inte kort efter introduktionen på 50-talet blev det populärt att trycka på t-shirten, t-tröjan hade den stora fördelen att man med ett enkelt tryck kunde visa tillhörighet och personlighet till en grupp, förening, ett lag eller företag. Många klassiska slogans och citat sprids med hjälp av mediumet t-shirten och man kan snabbt visa vem man är med hjälp av ett snyggt tryck på en t-shirt.

Detta är inget som gått företagen förbi och profiltröjor är en gigant på marknaden. Miljontals företags t-shirts trycks varje år av populära märken så som Gildan, Clique, Fruit of the Loom med mera. Att profilera och branda en t-shirt är enkelt, billigt och sprider och bygger ert varumärke till tusentals människor. T-shirt med tryck är ett givet inslag i varje respektabelt företags PR-budget och ett utmärkt tillfälle även för mindre firmor med en begränsad budget.

t-shirts med tryck

Men vilken t-shirt med tryck passar ert företag och förening bäst? En bra idé är att handla en tshirt i bra eller OK kvalité, ingen blir glad över en t-shirt som krymper kraftigt i första tvätten eller som tappar färg. För att hitta en bra variant kan det vara en idé att gå in på en leverantörs hemsida och leta sig fram. Till exempel printoz.se har ett stort sortiment av t-shirts med tryck där ni enkelt kan ställa in önskad färg, prisbild med mera för att hitta just den variant som passar er bäst.

När ni hittat en modell som ni tycker ser bra ut är det dags att välja tryck, oftast funkar det utmärkt att endast ha er logo stort på utvalda positioner så som bröst, rygg, ärmar med mera. Ibland kan ni också kombinera logo och slogans på lite olika ställen för att skapa en snygg dynamik. Be er leverantör ordna bildskisser där trycket läggs in på t-shirten och presenteras i en PDF. Då får ni en bra uppfattning över hur er egen profil t-shirt kommer att se ut!