Kategorier
T-shirt

Placering och val av tryck på t-shirt

t-shirt printNär du har kommit så långt så att du har valt design, kvalitet och färg på den moderna t-shirt som ska sybolisera ditt företag och dess varumärke, kommer du även att behöva skapa ett bra tryck med logotyp och det budskap som du vill förmedla. Detta budskap kan förmedlas i text eller bild. Alternativt kan du även använda en kombination av detta. Var bara noga med att du ger ett klart och tydligt budskap som alla kan förstå och som ger ett snyggt visuellt intryck. När det kommer till det visuella intrycket kommer detta också att ha mycket att göra med tryckets placering på den tröja du ska skapa.

När det gäller just trycket placering på den t-shirt som du vill skapa finns det här massor med möjligheter. Det hela beror helt och hållet på hur stort och visuellt tydligt du vill att ditt tryck ska vara. Är du den som vill ha en ren och snygg tröja med ett mindre tryck, kan detta placeras på någon sida av bröstet precis som på en skjortficka eller så väljer du att sätt det på en av de korta ärmarna. Det flesta som trycker t-shirt i marknadsföringssyfte använder dock de stora delarna som då automatiskt blir framsida och baksida.

När du vill ha en tydlig t-shirt som är ren och snygg kan det vara en idé att tänka på att inte överdriva. Har du ett stort tryck väljer du därför antingen fram eller bak för att inte få för mycket tryck. Här kan du också naturligtvis dela upp trycket med en logotyp och en fråga på framsidan, för att sedan ge svaret på baksidan. Detta är bara några av de sätt som finns att placera olika tryck på en t-shirt. Vill du veta alla sätt och unika idéer tänker du efter själv eller frågar din reklamkonsult.