Kategorier
T-shirt

Sport t-shirts och träningströjor

För den målgrupp som tränar ofta – eller helt enkelt har ett ansträngande arbete så är tröjor i polyester en varmt uppskattad gåva. Polyester är nämligen ett material som ”andas” vilket innebär att svett och vatten snabbt dunstar bort.

t-hirts med tryck

Detta tröjor kan ges bort som en giveaway, men det är nog vanligast att köpa in sporttröjor till eget bruk. Ibland är det fotbollslag som behöver officiella matchkläder och ibland är det chefer som vill att personalen inte ska ha synliga svettränder.

T-shirts i detta material är inte bara bra till ett ansträngande arbete eller träningspass, ibland räcker det med hög värme för att göra dom till en god investering. Med fördel kan ni ge bort 5-6 tröjor i polyester till varje kollega, så att dom kan byta varje dag och dessutom kan byta i samband med ett tufft pass på gymmet.

Om ni själva ska använda tröjorna är det viktigt att tänka på hur ni tvättar dom. Hela idén med funktionströjor är just att dom inte behöver tvättas lika ofta, och att allt obehag dunstar bort. Polyester är trots allt ett plastmaterial, och vi ska inte undvika elefanten i rummet: mikroplaster. Varje gång ett material med polyester tvättas släpper den ut små plastpartiklar som inte fångas upp av reningsverken. Med detta i åtanke är det bäst att endast tvätta polyester när det verkligen behövs – och inte efter varje användning.